Träffnytt

Fjolåret är undanstökat och året avslutades med julfesten den 25 november på Karis Brankis.

Traditionsenlig julmat serverades från Socis och den smaka riktigt gott och avslutades med kaffe och gräddtårta.

Julgubben hittade fram trots snöbrist och med sej hade han sin julgumma. I år ordnades lotteri och det dansades flitigt med duo Backmans musik och kvällen förlöpte snabbt undan med ett glatt och förnöjsamt gäng. Brita och Ruben hade tur i lotteriet och vann huvudvinsten, en gedigen fruktkorg.

 

Huom !!! KUVA AIHEESTA Brita ja Ruben

 

Enligt tradition premierades årets Märkeskörare med sina vederbörande märken. En del hade redan tidigare erhållit sina märken och de som inte var på plats erhåller sina märken vid senare lämplig tidpunkt. Ralf ”Frippe” Friberg delade ut märkena tillsammans med Stina Amnell.

Märkeskörningarnas resultat:

Bil och vagn:

Brons: Anne-Maj Grönberg, Ronny Råberg

Mästarmärke: Kari Tampio

Stormästare fortsättning: Olof Bussman, Ralf Hietaniemi, Eero Mustonen, Toni Westerlund

Husbil:

Brons: Anne-Maj Grönberg

Guld: Tom Öhman

Platina: Guy Selenius, Leif Ström

Stormästare: Kari Tampio

Stormästare fortsättning: Elis Bussman, Olof Bussman, Karl-Olof Grönholm, Margareta Hietaniemi, Ralf Hietaniemi, Eero Mustonen

 

Halloween träffen hölls i år i Snappertuna hos familjen Hietaniemi. Det var ju inte första gången som halloween har firats hos dem. Den följde den tidigare traditionen; vädret var lite varierande och lite regn kom det ju också. Det störde nog ingen för garaget var pyntat för gemensam samvaro med allehanda utstyrningar.  På lördagen ordnades lekfulla tävlingar med varierande resultat och på lördagkvällen ett ”sjudundrande” knytkalas.

 

Träfflistan för året finns bifogad och så kallas ju medlemmarna till vårmöte, som hålls på Fylgia, lördagen den 7 april. Kom ihåg att ha med era caravan medlemskort. Korten granskas halv timme för mötet, så kom i god tid.

 

Nästa tidning utkommer i slutet av april, lämpligt inför sommarsäsongen och finns då mera information om sommarens träffverksamhet. ( Anne)